Udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID)

Udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) je, uz stručnu podršku EQUESTRIS-a, komunikacijskom kampanjom „Klikni za raniKLIK“ promovirala jedinstvenu mrežu programa rane intervencije u Hrvatskoj koja podrazumijeva aktivnu suradnju i mogućnost razmjene iskustava među stručnjacima i roditeljima. HURID-ova tražilica www.raniKLIK.hr pomaže zabrinutim roditeljima u brzom pronalaženju stručnjaka rane intervencije u lokalnoj zajednici, stručnjacima daje priliku za međusobno povezivanje te sadrži podatke o pružateljima usluga iz zdravstvenog, odgojno-obrazovnog, socijalnog i nevladinog sektora koji mogu pomoći u planiranju i unapređivanju sustava rane intervencije u Hrvatskoj.

Tražilica raniKLIK predstavljena je općoj i stručnoj javnosti kroz ciljana događanja, medijske digitalne i tiskane objave, TV i radio gostovanja i reportaže, promo video uratke te objave na društvenim mrežama. Aktivnosti kampanje podržale su i brojne poznate javne osobe sudjelovanjem u viralnom promo videu Klikni za raniKLIK. U cilju senzibiliziranja javnosti i ključnih donositelja odluka na svim razinama za potrebe djece rane i predškolske dobi koja imaju razvojne teškoće ili rizik za njihov nastanak organiziran je specijalizirani događaj na kojem su prisustvovali visoki dužnosnici i predstavnici nadležnih Ministarstava Republike Hrvatske te Gradskih ureda, kao i predstavnici Ureda Pravobraniteljice za djecu, dok su stručnjaci i roditelji podijelili svoja iskustva u panel-raspravi o važnosti rane intervencije.

Kroz kolaborativni razvoj „Kuće poruka“ repozicioniran je okvir ključnih poruka HURID-a i ranogKlik-a te je razvijena i implementirana 360° matrica precizno prilagođenog pristupa komunikaciji i angažmanu svih relevantnih dionika (roditelji, obitelji, stručnjaci, donositelji odluka, institucije, mediji i opća javnost). Posebni naglasak kampanji dao je strateški Inbound Marketing pristup (implementacija pillar page-a i cluster content-a) te interaktivni sadržaj kojima se maksimizirala posjećenost i željena konverzija ciljanih dionika na svim ključnim dodirnim točkama.

JAVITE NAM SE S POVJERENJEM!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.