Korisničko iskustvo (CX)

Sustav za praćenje rezultata Vašega poslovanja u realnom vremenu uz analizu stavova, percepcije, profila potrošača te stvarne potrošnje uz prediktivni model drivera potrošnje!

Trenutna optimizacija ponude i komunikacije potrošačima!

Korištenjem posebno skrojenih upitnika kroz relevantne kanale i situacije utvrđujemo ključne stavove i percepciju potrošača, pobjedničke poruke za komuniciranje, Net Promotor Score (NPS) te potpuni profil potrošača koreliran sa stvarnom potrošnjom.

U samo nekoliko klikova pronađite odgovore na bilo koje pitanje o korisničkom iskustvu Vaših potrošača, Vašoj ponudi ili samoj potrošnji!

Kontinuirana optimizacija poslovanja u realnom vremenu te privlačenje novih korisnika!

Podržavamo profitabilni rast naših klijenata iznimno brzim dolaskom do ključnih uvida koji omogućuju optimizaciju poslovanja i komunikacije s potrošačima, izradom prediktivnih modela stvarne potrošnje te implementacijom, praćenjem i kontinuiranom optimizacijom rezultata u realnom vremenu.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI