Korisničko iskustvo (CX)

Sustav za praćenje rezultata Vašega poslovanja u realnom vremenu uz analizu stavova, percepcije, profila potrošača te stvarne potrošnje uz prediktivni model drivera potrošnje!

Trenutna optimizacija ponude i komunikacije potrošačima!

Korištenjem posebno skrojenih upitnika kroz relevantne kanale i situacije utvrđujemo ključne stavove i percepciju potrošača, pobjedničke poruke za komuniciranje, Net Promotor Score (NPS) te potpuni profil potrošača koreliran sa stvarnom potrošnjom.

SAZNAJTE VIŠE

U samo nekoliko klikova pronađite odgovore na bilo koje pitanje o korisničkom iskustvu Vaših potrošača, Vašoj ponudi ili samoj potrošnji!

Kontinuirana optimizacija poslovanja u realnom vremenu te privlačenje novih korisnika!

Podržavamo profitabilni rast naših klijenata iznimno brzim dolaskom do ključnih uvida koji omogućuju optimizaciju poslovanja i komunikacije s potrošačima, izradom prediktivnih modela stvarne potrošnje te implementacijom, praćenjem i kontinuiranom optimizacijom rezultata u realnom vremenu.

Zatražite besplatno savjetovanje

Što kažu naši klijenti?

"Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner."

Damir Matijević, General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

"Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo."

Marko Perković, Director at Confutura

"Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli."

Marina Šimanović, izvršna direktorica HURID-a

"Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu."

Marija Mažić,
Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Javite nam se sa svim pitanjima

Posjetite nas i na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas