Savjetovanje i istraživanja za gaming industriju

Ostvarite potencijal Vaše igre koristeći uvide dobivene istraživanjem tržišta!

Koristeći uvide iz istraživanja tržišta ostvarite maksimalan potencijal igre!

Analizom rezultata istraživanja utvrđuje se interes za određene igre, ulaganje u softvere potrebne za njezin razvoj, optimizira se vrijeme na izradu igre koja ima budućnost na osnovu podataka.

Koristimo sofisticirana istraživanja i najnaprednije analitičke alate kako bismo našim klijentima pružili inovativnu i učinkovitu komunikacijsku podršku te pridonijeli profitabilnom rastu njihova poslovanja.

Korištenjem sofisticiranih istraživanja i prije soft-launcha igre dobivate konkretne uvide kako biste soft-launch postavili na najbolji mogući način te iskoristili to vrijeme za završno „poliranje“ igre i marketinga kako biste osigurali 100 % pripremljenosti prije full-launcha.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI