Naš portfolio istraživanja i uvida

Najsloženija istraživanja provedena u potpuno digitaliziranom okruženju, u svakom trenutku i najkraćem roku!

Koristimo najnaprednije statističke analize koje provjereno daju empirijski najbolje rezultate!

Kako bismo osigurali kvalitetu prikupljenih podataka, strateških uvida i preporuka, EQUESTRIS surađuje s vodećim domaćim i inozemnim partnerima koji u svojim online panelima imaju kvalitetnu bazu različitih profila i brzo dostupnih ispitanika. Drugi dio procesa, koji uključuje izradu upitnika, programiranje upitnika te kasnije analizu i obradu podataka u EQUESTRIS-u radimo isključivo in-house, koristeći najsuvremenije analitičke alate i softvere.

Vođeni data-driven pristupom, pružamo širok spektar usluga te podršku
tijekom cijelog korisničkog putovanja!

Prilagođavamo se promjenama na tržištu, s ciljem ubrzanog rasta Vašeg poslovanja!

Odabir metodologija i pristupa istraživanju definiramo kroz pažljivo slušanje i dubinsko razumijevanje potreba naših klijenata kako bismo maksimalno iskoristili sve podatke, informacije i uvide iz istraživanja te pomogli našim klijentima da svoje poslovne procese temelje na egzaktnim i empirijski provjerenim rezultatima.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI