Brand strategija

Izgradite uspjeh Vašeg branda na tržištu!

BRAND STRATEGIJA KAO KLJUČ VAŠEG USPJEHA

Brand strategija je temeljni marketinški alat u oblikovanju identiteta i uspjeha vašeg branda na tržištu te predstavlja puno više od imena i vizualnog izgleda povezujući vaš brand s ciljanom publikom. EQUESTRIS je ovdje kako bi vam pomogao stvoriti jak i prepoznatljiv brand te učinkovite komunikacijske poruke skrojene po mjeri vaših klijenata.

Brand strategija kao ključ vašeg uspjeha

EQUESTRIS razumije važnost brand strategije i nudi Vam strateške uvide i podršku kako biste izgradili jak i prepoznatljiv brand.

Brand strategija obuhvaća svaki aspekt vašeg branda

BRAND STRATEGIJA OBUHVAĆA SVAKI ASPEKT VAŠEG BRANDA - OD SVRHE, VIZIJE I MISIJE, DO IDENTITETA, OSOBNOSTI I KOMUNIKACIJSKIH PORUKA

EQUESTRIS je vaš pouzdani partner u oblikovanju i implementaciji snažne brand strategije koja će vašem brandu osigurati uspjeh. Naša stručnost u istraživanju, analiziranju tržišta i dubokom razumijevanju ciljane publike omogućit će vam da se istaknete na tržištu!

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI

Scroll to Top