Inbound marketing

Privuci, angažiraj, oduševi!

Inbound marketing, neizostavan dio moderne marketing strategije!

Dobro implementirana inbound strategija višestruko je korisna Vašemu poslovanju.
Korištenjem edukativnih i korisnih sadržaja preko komunikacijskih kanala i društvenih medija, podižemo svjesnost ciljanih publika i povećavamo broj posjeta i konverzija željenim web stranicama i društvenim medijima.

Privucite svoje korisnike relevantnim i vrijednim sadržajem, omogućite im izvrsno korisničko
putovanje nakon kojeg će poželjeti stupiti u ponovnu interakciju s Vama!

Zadobijte naklonost i povjerenje potrošača!

Primjenjujući Inbound marketing stvorit ćete željeni “jedan na jedan” odnos sa svojom ciljanom publikom. To će Vam pomoći da bolje upoznate njihove želje, ciljeve, motivaciju i ponašanje. Dobivene uvide iskoristite u kreiranju sadržaja koji je pravodoban, usklađen i prilagođen potrebama Vaše publike.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI