Analitički utemeljena pobjednička komunikacija

EQUESTRIS je konzultantska i komunikacijska agencija koja polazi od načela da su poruke utemeljene na rezultatima istraživanja precizne, učinkovite i mjerljive. Postojimo kako bi svi članovi društva mogli bolje komunicirati!

U EQUESTRIS-u:

Koristimo sofisticirana istraživanja i najnaprednije analitičke alate kako bismo našim klijentima pružili inovativnu i učinkovitu komunikacijsku podršku te pridonijeli profitabilnom rastu njihova poslovanja.

Na taj način dolazimo do uvida koji nam omogućuju da naši klijenti dobiju rješenja i odgovore na najsloženije komunikacijske i poslovne izazove.

Upoznajte naš tim

Naše znanje i ekspertiza utemeljeno je na konkretnim slučajevima, rješenjima i iskustvima tokom dugogodišnjeg prepoznatog rada naših članova tima.

Što radimo i zašto smo drugačiji?

U okviru data-driven strateških komunikacija, za koje smo se specijalizirali, nudimo posebnu uslugu optimizacije ključnih poruka na osnovu strateških empirijskih uvida, što nas diferencirana na tržištu komunikacijskih usluga.

Provedbom istraživanja i korištenjem najsuvremenijih i inovativnih metodologija i alata baziranih na empirijskim istraživanjima i metrikama, dobivene egzaktne podatke i informacije povezujemo u znanja koja omogućavaju vrlo precizne odgovore na komunikacijske i poslovne izazove.

ZATRAŽITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

Javite nam se!

Stojimo Vam na raspolaganju za sve upite!

Kontaktirajte nas