O nama

EQUESTRIS je konzultantska i komunikacijska agencija koja polazi od načela da su poruke utemeljene na rezultatima istraživanja precizne, učinkovite i mjerljive.
Postojimo kako bi svi članovi društva mogli bolje komunicirati!

OSNIVAČ & CEO

27+

godina iskustva u industriji

Dobitnik nagrade European Excellence Award

U EQUESTRIS-u:

Koristimo sofisticirana istraživanja i najnaprednije analitičke alate kako bismo našim klijentima pružili inovativnu i učinkovitu komunikacijsku podršku te pridonijeli profitabilnom rastu njihova poslovanja.

Tako dolazimo do uvida koji nam omogućuju da naši klijenti dobiju rješenja i odgovore na najsloženije komunikacijske i poslovne izazove.

Naše znanje i ekspertiza utemeljeno je na konkretnim slučajevima, rješenjima i iskustvima tokom dugogodišnjeg prepoznatog rada naših članova tima.

Što radimo i zašto smo drugačiji?

U okviru data-driven strateških komunikacija za koje smo se specijalizirali, nudimo posebnu uslugu optimizacije ključnih poruka na osnovu strateških empirijskih uvida, što nas diferencira na tržištu komunikacijskih usluga.

Odabir metodologija i pristupa istraživanju definiramo kroz pažljivo slušanje i dubinsko razumijevanje potreba naših klijenata kako bismo maksimalno iskoristili sve podatke, informacije i uvide iz istraživanja te pomogli našim klijentima da svoje poslovne procese temelje na egzaktnim i empirijski provjerenim rezultatima.