Zagovaranje i javne politike

Prepoznajte dionike s kojima ćete pronaći zajedničko rješenje za Vaše poslovanje!

Zagovaranjem do održivih i pozitivnih promjena u poslovanju!

Ako ste ikada osjećali zabrinutost zbog mogućeg utjecaja promjena regulatornog okvira ili novih javnih politika na opstojnost Vašeg poslovanja te ako ste razmišljali na koje sve načine možete zaštititi Vaše poslovne interese i aktivno prevenirati izazove tih razmjera, potrebno Vam je kvalitetno i sustavno razrađeno zagovaranje.

Uspješnim zagovaranjem do strateških partnera za poslovne i komunikacijske izazove!

Zagovaranje kao strateški proces!

Zagovaranje uključuje različite strategije i tehnike u svrhu utjecaja na javne politike. Zagovaračke aktivnosti moraju biti participativne te se provoditi u najboljem interesu svih dionika.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI