Upravljanje povjerenjem i ugledom tvrtke

Povjerenje je ključan element svih međuljudskih odnosa i poslovnog uspjeha.

Ugled i povjerenje tvrtke pojmovi su koji su međusobno usko povezani i neodvojivi

Ugled predstavlja sliku Vaše organizacije u očima drugih, a na njega utječu sve aktivnosti koje se povezuju uz Vašu organizaciju. Ugled tvrtke utemeljen je na emocionalnim stajalištima njezine ciljane publike, a izgrađen je na povjerenju.

Steknite ugled koji osigurava konkurentsku prednost i profit!

Pružamo komunikaciju prilagođenu svakom pojedinačnom dioniku Vaše tvrtke!

Povjerenje se gradi povezivanjem i poistovjećivanjem sa vrijednostima, potrebama, ciljevima i željama Vaše tvrtke. Upravo zato važno je kako i na koji način komuniciramo sa našim zaposlenicima, klijentima, ciljanom publikom i ostalim dionicima.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI