Upravljanje povjerenjem i ugledom tvrtke

Povjerenje je ključan element svih međuljudskih odnosa i poslovnog uspjeha.

Ugled i povjerenje tvrtke pojmovi su koji su međusobno usko povezani i neodvojivi

Ugled predstavlja sliku Vaše organizacije u očima drugih, a na njega utječu sve aktivnosti koje se povezuju uz Vašu organizaciju. Ugled tvrtke utemeljen je na emocionalnim stajalištima njezine ciljane publike, a izgrađen je na povjerenju.

SAZNAJTE VIŠE

Steknite ugled koji osigurava konkurentsku prednost i profit!

Pružamo komunikaciju prilagođenu svakom pojedinačnom dioniku Vaše tvrtke!

Povjerenje se gradi povezivanjem i poistovjećivanjem sa vrijednostima, potrebama, ciljevima i željama Vaše tvrtke. Upravo zato važno je kako i na koji način komuniciramo sa našim zaposlenicima, klijentima, ciljanom publikom i ostalim dionicima.

ZATRAŽITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

Što kažu naši klijenti?

"Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner."

Damir Matijević, General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

"Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo."

Marko Perković, Director at Confutura

"Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli."

Marina Šimanović, izvršna direktorica HURID-a

"Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu."

Marija Mažić,
Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Javite nam se sa svim pitanjima

Posjetite nas i na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas