Medijski treninzi i javni nastup

Postanite uspješan, odgovoran i učinkovit komunikator!

Učinkovit medijski nastup zahtjeva znanje, praktično iskustvo i vježbu!

Medijski nastup prigoda je za učinkovitu komunikaciju prema javnosti.
Svaki komunikator ima veliku odgovornost, a dobro sročenom porukom i skladnim javnim nastupom može pozitivno utjecati na ugled i povjerenje tvrtke ili percepciju brenda.

SAZNAJTE VIŠE

Strah od javnog nastupa potpuno je prirodan i koristan. Rijetki su pojedinci kojima je javni nastup prirodno urođen.

Steknite znanja i vještine za uspješan nastup u medijima!

Dobar komunikator u svakom trenutku mora biti spreman za bilo koju vrstu javnog nastupa kao što su snimanje iznenadnih ili unaprijed najavljenih izjava za medije, gostovanje u emisijama, sudjelovanje u panel raspravama, moderiranje konferencijom za medije ili bilo kojem drugom formatu javnog i medijskog nastupa.

ZATRAŽITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

Što kažu naši klijenti?

"Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner."

Damir Matijević, General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

"Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo."

Marko Perković, Director at Confutura

"Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli."

Marina Šimanović, izvršna direktorica HURID-a

"Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu."

Marija Mažić,
Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Javite nam se sa svim pitanjima

Posjetite nas i na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas