Medijski treninzi i javni nastup

Postanite uspješan, odgovoran i učinkovit komunikator!

Učinkovit medijski nastup zahtjeva znanje, praktično iskustvo i vježbu!

Medijski nastup prigoda je za učinkovitu komunikaciju prema javnosti.
Svaki komunikator ima veliku odgovornost, a dobro sročenom porukom i skladnim javnim nastupom može pozitivno utjecati na ugled i povjerenje tvrtke ili percepciju brenda.

Strah od javnog nastupa potpuno je prirodan i koristan.
Rijetki su pojedinci kojima je javni nastup prirodno urođen.

Steknite znanja i vještine za uspješan nastup u medijima!

Dobar komunikator u svakom trenutku mora biti spreman za bilo koju vrstu javnog nastupa kao što su snimanje iznenadnih ili unaprijed najavljenih izjava za medije, gostovanje u emisijama, sudjelovanje u panel raspravama, moderiranje konferencijom za medije ili bilo kojem drugom formatu javnog i medijskog nastupa.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI

Scroll to Top