Testiranje poruka i pobjednički Narativ

Poruke utemeljene na rezultatima istraživanja su precizne, učinkovite i mjerljive!

Testiranje poruka i pobjednički narativ

Korištenjem najsuvremenijih i inovativnih metodologija i alata baziranih na empirijskim istraživanjima i metrikama, pobjednički Narativ, skrojen prema Vašim potrebama, pomaže u rastu i uspjehu Vaše tvrtke, a ključne poruke maksimiziraju Vašu komunikaciju s pravom publikom.

Pobjednički Narativ utemeljen na testiranim porukama osnova je za uspješnu komunikaciju!

Pronalazimo Vaše pobjedničke poruke i publiku koja ih je spremna čuti

EQUESTRIS za Vas izrađuje Vaš pobjednički Narativ! Razumjet ćemo promjene koje želite postići te pronaći područja na kojima ćete implementirati Vaše pobjedničke poruke.

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

Javite nam se s povjerenjem!

NAŠI KLIJENTI