Oduševite Vaše gamere i stvorite Vašu zajednicu

Ispitivanjem potreba korisnika dolazite do vrijednih novih uvida te otvarate mogućnost razvoja novih proizvoda i optimizacije postojećih koji su bliži Vašim korisnicima. Time izravno pridonosite uspješnom razvoju kroz inovacije na tržištu.

Tako postavljen model omogućava Vam da u svakom trenutku osluškujete zadovoljstvo i potrebe Vaših korisnika, detektirate potencijalne uzroke nezadovoljstva, ali Vam daje i mogućnost otkrivanja prostora za inovaciju i unaprjeđenje iskustva igre. Također, prikupljanje informacija u realnom vremenu omogućava testiranje izmjena unutar igre te praćenje rezultata poduzetih akcija ili odluka.

Ako Vašim korisnicima pružate sadržaj koji svakim ažuriranjem iznova oduševljava i poboljšava njihovo igračko iskustvo, stvarate bazu vjernih korisnika koji će s vremenom postati Vaši brand ambasadori te će u gamerskoj zajednici svoje oduševljenje podijeliti s drugima.

Uvidima dobivenima iz povratnih informacija oko ažuriranja, optimizirat ćete trenutnu verziju igre, ali i dobiti ključne smjernice kako biste trebali razvijati nove ažuriranja ili nastavke igre. Rezultat toga je povećavanje baze igrača koji su zadovoljni vašom igrom, redovito ju konzumiraju, voljni su uložiti u vlastito igračko iskustvo te grade zajednicu koja privlači nove igrače.

Svim tim postupcima gradite novu vrsta zajednice koja nije jednosmjerno orijentirana: proizvođač – gamer, već gradite zajednicu u kojoj gameri sudjeluju u izradi najbolje moguće verzije igre direktno s proizvođačima. Takva zajednica, koja se međusobno podržava, komunicira i razgovara oko mogućnosti u igrama, može kontinuirano rasti i stvarati nove igre koje će htjeti igrati iznova.