Odnosi s medijima

Uspostavite i održavajte izvrsne odnose s medijima!

Odnosi s medijima neodvojivi su dio cjelokupne komunikacijske i poslovne strategije!

Odnosi s medijima također obavljaju iznimno važnu zadaću koja se tiče percepcije tvrtke ili organizacije u medijima – oni grade i njeguju svakodnevne odnose s novinarima koji su, uz ostale odnose s ostalim javnostima, temelj predstavljanja u medijima. Njegovanjem izvrsnih i vjerodostojnih odnosa s novinarima omogućuje se stvaranje platforme za kredibilnu izmjenu informacija.

Saznajte više!

Steknite potrebna znanja i vještine za izvrsnu suradnju s medijima!

Steknite potrebna znanja i vještine za izvrsnu suradnju s medijima!

Svaka organizacija treba imati izrađenu i postavljenu strategiju odnosa s medijima. Kako bi takva strategija bila učinkovita potrebno je provesti detaljnu analizu unutarnjih i vanjskih čimbenika koji će definirati okvir unutar kojega se nalaze Vaše potrebe za odnose s medijima.

ZATRAŽITE BESPLATNO SAVJETOVANJE

Što kažu naši klijenti?

"Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner."

Damir Matijević, General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

"Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo."

Marko Perković, Director at Confutura

"Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli."

Marina Šimanović, izvršna direktorica HURID-a

"Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu."

Marija Mažić,
Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Javite nam se sa svim pitanjima

Posjetite nas i na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas