Viteška Akademija svetog Mihaela i svetog Jurja

Viteška akademija svetog Mihaela i svetog Jurja je mjesto koje pruža relevantne informacije te priliku za usvajanje znanja o međunarodnom priznatim viteškim redovima, kao i privatnim organizacijama i bratovštinama koje nisu viteški redovi, ali na razne načine baštine viteško nasljeđe.

PRIJAVA I INFORMACIJE O PROGRAMU

Još jednom hvala na zanimanju za Vitešku akademiju!

Viteška akademija održava se kao program od šest online Modula od po 90 minuta uživo preko besplatne online learning platforme ClickMeeting, svakog utorka od 20:00 do 21:30 sati.

Sljedeća generacija Viteške akademije kreće u utorak, 10. svibnja 2022. godine i traje šest tjedana.

Svaki polaznik nakon predavanja dobije HD snimku predavanja, personaliziranu prezentaciju i sve materijale koji su bili predstavljeni na tom online Modulu. Na kraju Viteške akademije polaznik prima i službenu Potvrdu o sudjelovanju i uspješnom završetku Viteške akademije.

Nazivi šest Modula Viteške akademije su kako slijedi:

1. Uvod u viteške redove i koncept Izvora časti (Fons Honorum)
2. Neovisni i polu-neovisni viteški redovi
3. Europski i van-europski dinastički viteški redovi
4. Drugi dinastijski i nedavno ugasli viteški redovi i institucije viteškog karaktera
5. Međunarodna plemićka društva te bratovštine viteškog karaktera
6. Najprestižniji svjetski veleredovi te eklesiastički redovi

Cijena cjelokupnog programa Viteške akademije, s HD snimkom i prezentacijom svakog od predavanja te Potvrdom o sudjelovanju i uspješnom završetku Viteške Akademije iznosi 2.000,00 kn + PDV.

Omogućili smo jednokratno plaćanje Maestro, Mastercard i Visa karticama, kao i mogućnost obročnog plaćanja na 2 – 24 rata putem Mastercard i Visa Business karticama Zagrebačke banke.

Korištenje ClickMeeting platforme je izuzetno jednostavno na bilo kojem uređaju (desktop, laptop, mobitel, ipad), a prije svakog modula polaznik dobije personalizirani link za registraciju i praćenje modula.

Veselimo se Vašem sudjelovanju

Završetkom Viteške akademije svi polaznici ulaze u Alumni Viteške akademije, koji će imati pristup najzanimljivijim novostima i promjenama u međunarodnim viteškim redovima!