Naš portfolio istraživanja i uvida

Najsloženija istraživanja provedena u potpuno digitaliziranom okruženju, u svakom trenutku i najkraćem roku!

Koristimo najnaprednije statističke analize koje provjereno daju empirijski najbolje rezultate!

Kako bismo osigurali kvalitetu prikupljenih podataka, strateških uvida i preporuka, EQUESTRIS surađuje s vodećim domaćim i inozemnim partnerima koji u svojim online panelima imaju kvalitetnu bazu različitih profila i brzo dostupnih ispitanika. Drugi dio procesa, koji uključuje izradu upitnika, programiranje upitnika te kasnije analizu i obradu podataka u EQUESTRIS-u radimo isključivo in-house, koristeći najsuvremenije analitičke alate i softvere.

Saznajte više!

Vođeni data-driven pristupom, pružamo širok spektar usluga te podršku tijekom cijelog korisničkog putovanja!

Prilagođavamo se promjenama na tržištu, s ciljem ubrzanog rasta Vašeg poslovanja!

Odabir metodologija i pristupa istraživanju definiramo kroz pažljivo slušanje i dubinsko razumijevanje potreba naših klijenata kako bismo maksimalno iskoristili sve podatke, informacije i uvide iz istraživanja te pomogli našim klijentima da svoje poslovne procese temelje na egzaktnim i empirijski provjerenim rezultatima.

Zatražite besplatno savjetovanje

Što kažu naši klijenti?

"Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner."

Damir Matijević, General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

"Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo."

Marko Perković, Direktor at Confutura

"Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli."

Marina Šimanović, izvršna direktorica HURID-a

"Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu."

Marija Mažić,
Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Javite nam se sa svim pitanjima

Posjetite nas i na društvenim mrežama.

Kontaktirajte nas