EQUESTRIS Akademija

„Strateško upravljanje komunikacijom, zagovaranjem i lobiranjem“

PREUZMITE BROŠURU

PRIJAVA I INFORMACIJE O PROGRAMU AKADEMIJE

Moduli Akademije obuhvaćaju područja strateškog komuniciranja i odnosa s javnošću te su izrađeni prema najsuvremenijoj metodologiji i načinima rada koje koriste najuspješnije međunarodne tvrtke, a koje u svojem radu koristi i EQUESTRIS. Sadržaj je pripremljen tako da omogućuje ubrzano usvajanje relevantnih znanja bez obzira na predznanje polaznika.

Cjelokupna Akademija traje 4 tjedna. S obzirom na povećano zanimanje novih polaznika pokrenuli smo i treću generaciju EQUESTRIS Akademije „Strateško upravljanje komunikacijom, zagovaranjem i lobiranjem"!

Predavanja će se izvoditi od 1. do 24. rujna, dva puta tjedno po 120 minuta, u poslijepodnevnim terminima u našim uredima (Radnička cesta 47, Zagreb) i putem ClickMeeting platforme pod vodstvom stručnjaka s međunarodnim iskustvom.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza!

Prijavite se, proširite svoja znanja i unaprijedite svoju karijeru! Veselimo se Vašem sudjelovanju!

PRIJAVITE SE!

KOME JE AKADEMIJA NAMIJENJENA?

VODITELJI/MANAGERI/DIREKTORI

Ako ste voditelj odjela, manager ili direktor, u ovoj Akademiji možete dodatno usavršiti svoja znanja, upravljačke vještine i saznati kako postupati po data-driven modelu donošenja poslovnih odluka.

ZAPOSLENICI

Ako ste na početku karijere i želite dobiti jasnu sliku industrije, kako što funkcionira i kako postupiti u određenim poslovnim situacijama.

STUDENTI

Ako ste na završnim godinama fakulteta ili nemate radnog iskustva, ova Akademija bit će izvrsna početna točka za upoznavanje sa svijetom komunikacijske industrije te za rad na praktičkim primjerima s iskusnim stručnjacima.

Pogledajte i preuzmite cjenovnu ponudu EQUESTRIS Akademije

CJENOVNA PONUDA!

Ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje u pojedinačnim ili dodatnim modulima.

DODATNI MODULI