EQUESTRIS Akademija

„Strateško upravljanje komunikacijom, zagovaranjem i lobiranjem“

PREUZMITE BROŠURU

PRIJAVA I INFORMACIJE O PROGRAMU AKADEMIJE

Moduli Akademije obuhvaćaju područja strateškog komuniciranja i odnosa s javnošću te su izrađeni prema najsuvremenijoj metodologiji i načinima rada koje koriste najuspješnije međunarodne tvrtke, a koje u svojem radu koristi i EQUESTRIS. Sadržaj je pripremljen tako da omogućuje ubrzano usvajanje relevantnih znanja bez obzira na predznanje polaznika.

Cjelokupna Akademija traje 4 tjedna. S obzirom na povećano zanimanje novih polaznika pokrenuli smo i šestu generaciju EQUESTRIS Akademije „Strateško upravljanje komunikacijom, zagovaranjem i lobiranjem"!

Predavanja pete generacije će se izvoditi od 8. prosinca 2020. do 21. siječnja 2021., dva puta tjedno po 120 minuta, u poslijepodnevnim terminima putem ClickMeeting platforme pod vodstvom stručnjaka s međunarodnim iskustvom.

Prijave su otvorene do 7. prosinca!

Kako bismo u ovim izazovnim trenucima omogućili lakši pristup programu dodatnih poslovnih edukacija, sljedeća peta generacija EQUESTRIS Akademije za komunikacije, zagovaranje i lobiranje dostupna je po akcijskoj cijeni od 3.999,00 HRK + PDV.

Prijavite se, proširite svoja znanja i unaprijedite svoju karijeru! Veselimo se Vašem sudjelovanju!

PRIJAVITE SE!

KOME JE AKADEMIJA NAMIJENJENA?

VODITELJI/MANAGERI/DIREKTORI

Ako ste voditelj odjela, manager ili direktor, u ovoj Akademiji možete dodatno usavršiti svoja znanja, upravljačke vještine i saznati kako postupati po data-driven modelu donošenja poslovnih odluka.

ZAPOSLENICI

Ako ste na početku karijere i želite dobiti jasnu sliku industrije, kako što funkcionira i kako postupiti u određenim poslovnim situacijama.

STUDENTI

Ako ste na završnim godinama fakulteta ili nemate radnog iskustva, ova Akademija bit će izvrsna početna točka za upoznavanje sa svijetom komunikacijske industrije te za rad na praktičkim primjerima s iskusnim stručnjacima.

Pogledajte i preuzmite cjenovnu ponudu EQUESTRIS Akademije

CJENOVNA PONUDA!

Ovdje se možete prijaviti za sudjelovanje u pojedinačnim ili dodatnim modulima.

DODATNI MODULI