Precizna, mjerljiva i
učinkovita komunikacija!

EQUESTRIS TIM

Razvijamo svestrani tim s odličnom internom komunikacijom i međusobnom podrškom koja pridonosi brzom rješavanju najsloženijih izazova i zadataka. Svoja postignuća prvenstveno mjerimo učinkovitošću naše podrške, odnosno zadovoljstvom i uspjehom naših klijenata, s kojima njegujemo partnerski i iskren odnos u svakom segmentu suradnje.

KORALJKA BARIČEVIĆ

Client Services Director

LANA KRNIC

Head of Communications

Ilan Nestić Equestris

ILAN NESTIĆ

Data Analyst

NAŠI KLIJENTI

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI?

Damir Matijević General Manager BU Croatia, South-East Europe HESPO d.o.o., Hilding Anders Group

Partnerski odnos s EQUESTRIS-om omogućava nam kontinuirano mjerenje snage i doživljaja naših brendova na prostoru Jugoistočne Europe. Sandro Baričević i njegov tim posjeduju dugogodišnje iskustvo u upravljanju brendovima, kreiranju brend arhitekture i izradi modela predviđanja ponašanja kupaca. Zato, kad diskutiramo strategiju i marketing, EQUESTRIS nam je jako potreban sparing partner.

Marko Perković Director at Confutura

Implementacijom sustava za praćenje Korisničkog iskustva (CX) tvrtke EQUESTRIS dobili smo vrijedne uvide za optimizaciju našega poslovanja. Informacije koje primamo u stvarnom vremenu i na dnevnoj bazi omogućile su nam da na inovativan način u potpunosti upoznamo želje, potrebe i izazove s kojima se susreću naši korisnici te da povećamo njihovo zadovoljstvo.

Marina Šimanović Izvršna direktorica HURID-a

Uz visoko natprosječnu razinu stručnosti i inovativnosti, suradnja s EQUESTRIS-om je značajno obilježena kako empatijom, tako i uvažavanjem konkretnih potreba. Uveli su nas u najsuvremenije metode znanstveno utemeljene i učinkovite komunikacije s javnošću, uz razumijevanje svega što želimo postići, a mjerljivi rezultati su se brzo vidjeli.

Marija Mažić Country Manager Hrvatska, Reach for Change

Sandro i Koraljka te cijeli EQUESTRIS tim kroz našu suradnju dokazali su se kao izuzetno vrijedni partneri. Svojim motiviranim i ažurnim pristupom te razinom strukturiranosti koju unose u svaki aspekt projekta, doveli su naše poslovanje na sasvim novu razinu.

EQUESTRIS NEWSLETTER

Pretplatite se na naš newsletter! Prvi ćete dobivati informacije o novim istraživanjima, edukativnim programima, blogovima i novim sadržajima!

  • #!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=3297#!trpen#This field is for validation purposes and should be left unchanged.#!trpst#/trp-gettext#!trpen#

OTKRIJTE KAKO MOŽEMO POMOĆI VAŠEM POSLOVANJU!

Adresa

Radnička cesta 47, 10000 Zagreb

Telefon

+385 99 2805 817
+385 99 2805 818

E-mail

equestris@equestris.hr

#!trpst#trp-gettext data-trpgettextoriginal=7965#!trpen#Scroll to Top#!trpst#/trp-gettext#!trpen#